Mostrando o único resultado

  • Lentella Pardina de Castilla-La Mancha

    1,95 IVA incluido
    A lentella pardina é unha lentella pequena, de entre 3 e 5 mm. A cor da súa pel é marrón terra ou avermellada e o do seu albume é marela. Esta legume seca é rica en hidratos de carbono, ferro e magnesio. A lentella pardina tamén se denomina pardiña, lentella parda, francesa ou francesita.
    Especialmente axeitadas pra ensaladas, combinar con pastas e pratos da comida mediterránea.
    Queda enteira e non desfai a pel logo de cocida.
    Aínda que non é de todo recomendable, as pardinas pódense ferver sen precisar hidratación por remollo
    
    ALÉRXENOS: pode conter trazas de cereais con gluten (trigo, centeo, cebada, avea, espelta, kamut ou as súas variedades híbridas e produtos derivados.
    
    Consellos de conservación da lentella pardina:
    • Conservar a lentella pardina nun lugar fresco seco e sen exposición á luz directa.
    • Aconséllase consumir as lentellas pardinas antes do 18 meses da data de envasado