Mostrando tódolos 6 resultados

  • Arroz longo

    1,55 IVA incluido

    Arroz orixe Valencia

  • Arroz redondo do Ebro

    1,45 IVA incluido

    Valencia e/ou delta do Ebro

  • Canela Ceylán en rama

    0,20 IVA incluido

    Canela Ceylán en rama. Precio unitario.

  • Garavanzo leitoso

    2,70 IVA incluido
    VARIEDADE: garavanzo leitoso
    PROCEDENCIA: León e Andalucía
    CATEGORIA: Garavanzo extra
    
    Garavanzo gordo manteca de Andalucía. Pel arrugada, de cor case branco; ideal para guisos e cocidos, ensaladas frías ou platos con verduras e hortalizas.
  • Lentella Castellana

    Lentella Castellana(Castilla La Mancha)

    1,95 IVA incluido

    As lentellas castellanas, cun tamaño de entre 7 e 9 mm, son as máis grandes das lentellas.

  • Lentella Pardina de Castilla-La Mancha

    1,95 IVA incluido
    A lentella pardina é unha lentella pequena, de entre 3 e 5 mm. A cor da súa pel é marrón terra ou avermellada e o do seu albume é marela. Esta legume seca é rica en hidratos de carbono, ferro e magnesio. A lentella pardina tamén se denomina pardiña, lentella parda, francesa ou francesita.
    Especialmente axeitadas pra ensaladas, combinar con pastas e pratos da comida mediterránea.
    Queda enteira e non desfai a pel logo de cocida.
    Aínda que non é de todo recomendable, as pardinas pódense ferver sen precisar hidratación por remollo
    
    ALÉRXENOS: pode conter trazas de cereais con gluten (trigo, centeo, cebada, avea, espelta, kamut ou as súas variedades híbridas e produtos derivados.
    
    Consellos de conservación da lentella pardina:
    • Conservar a lentella pardina nun lugar fresco seco e sen exposición á luz directa.
    • Aconséllase consumir as lentellas pardinas antes do 18 meses da data de envasado