Arroz longo
€1,55 IVA incluidoArroz orixe Valencia
Na sección de Granel da tendiña atoparedes as seguintes categorías, con orixe nacional (agás algún froito seco, caso xa especificado). A mercancía recíbese periodicamente, polo que o tempo de envasado é mínimo, o cal garante a frescura do produto que levades para a casiña.
Legumes
Arroces
Froitos Secos
Fariñas
Mostrando tódolos 6 resultados
VARIEDADE: garavanzo leitoso
PROCEDENCIA: León e Andalucía
CATEGORIA: Garavanzo extra
Garavanzo gordo manteca de Andalucía. Pel arrugada, de cor case branco; ideal para guisos e cocidos, ensaladas frías ou platos con verduras e hortalizas.
As lentellas castellanas, cun tamaño de entre 7 e 9 mm, son as máis grandes das lentellas.
A lentella pardina é unha lentella pequena, de entre 3 e 5 mm. A cor da súa pel é marrón terra ou avermellada e o do seu albume é marela. Esta legume seca é rica en hidratos de carbono, ferro e magnesio. A lentella pardina tamén se denomina pardiña, lentella parda, francesa ou francesita. Especialmente axeitadas pra ensaladas, combinar con pastas e pratos da comida mediterránea. Queda enteira e non desfai a pel logo de cocida. Aínda que non é de todo recomendable, as pardinas pódense ferver sen precisar hidratación por remollo ALÉRXENOS: pode conter trazas de cereais con gluten (trigo, centeo, cebada, avea, espelta, kamut ou as súas variedades híbridas e produtos derivados. Consellos de conservación da lentella pardina:
Conservar a lentella pardina nun lugar fresco seco e sen exposición á luz directa.
Aconséllase consumir as lentellas pardinas antes do 18 meses da data de envasado