/ / / Lentella Pardina de Castilla-La Mancha

Lentella Pardina de Castilla-La Mancha

1,95 IVA incluido

A lentella pardina é unha lentella pequena, de entre 3 e 5 mm. A cor da súa pel é marrón terra ou avermellada e o do seu albume é marela. Esta legume seca é rica en hidratos de carbono, ferro e magnesio. A lentella pardina tamén se denomina pardiña, lentella parda, francesa ou francesita.
Especialmente axeitadas pra ensaladas, combinar con pastas e pratos da comida mediterránea.
Queda enteira e non desfai a pel logo de cocida.
Aínda que non é de todo recomendable, as pardinas pódense ferver sen precisar hidratación por remollo

ALÉRXENOS: pode conter trazas de cereais con gluten (trigo, centeo, cebada, avea, espelta, kamut ou as súas variedades híbridas e produtos derivados.

Consellos de conservación da lentella pardina:
  • Conservar a lentella pardina nun lugar fresco seco e sen exposición á luz directa.
  • Aconséllase consumir as lentellas pardinas antes do 18 meses da data de envasado
  • Marca de verificación Satisfacción garantizada
  • Marca de verificación Pago Seguro
Categoría: Etiquetas: , ,

Descripción

VARIEDADE: Lentella pardina
PROCEDENCIA: Castilla la Mancha
LENTEJA PARDINA 2 600x600 1
lenteja pardina
Comparte!

Reseñas

Aínda non hai valoracións.

Só os usuarios rexistrados que compraran este produto poden facer unha valoración.