Lentella Pardina de Castilla-La Mancha
€1,95 IVA incluido
A lentella pardina é unha lentella pequena, de entre 3 e 5 mm. A cor da súa pel é marrón terra ou avermellada e o do seu albume é marela. Esta legume seca é rica en hidratos de carbono, ferro e magnesio. A lentella pardina tamén se denomina pardiña, lentella parda, francesa ou francesita. Especialmente axeitadas pra ensaladas, combinar con pastas e pratos da comida mediterránea. Queda enteira e non desfai a pel logo de cocida. Aínda que non é de todo recomendable, as pardinas pódense ferver sen precisar hidratación por remollo ALÉRXENOS: pode conter trazas de cereais con gluten (trigo, centeo, cebada, avea, espelta, kamut ou as súas variedades híbridas e produtos derivados. Consellos de conservación da lentella pardina:
-
Conservar a lentella pardina nun lugar fresco seco e sen exposición á luz directa.
-
Aconséllase consumir as lentellas pardinas antes do 18 meses da data de envasado
- Satisfacción garantizada
- Pago Seguro
Só os usuarios rexistrados que compraran este produto poden facer unha valoración.
Reseñas
Aínda non hai valoracións.